FMS Gatefotball

I 2010 ble FMS gatefotball dannet, og en fin gjeng med både gutter og jenter samlet seg for å spille fotball. Alle hadde et felles mål: å være en del av et fellesskap. Det er en arena for mestring, vekst og relasjonsbygging. For mange handler det om å komme i aktivitet, ha noe å gå til, noe å glede seg til og et sted der man kan finne venner.

facebook_1611580083734_6759456791528954542[44] (1)

Alle skal føle tilhørighet

Grunntanken med Frelsesarmeens gatefotball sitt konsept er at alle skal føle tilhørighet. Alle har en bagasje enten det er rusproblematikk, hjemløshet, ensomhet, pårørende, psykisk helse eller ønske om å være en del av noe. Det er viktig at gatefotball er mye mer enn fotball, og at ferdigheter ikke er et krav for å være med. Men du må være i målgruppa vår.

FMS har blitt mye mer enn bare fotball de siste årene. Foruten fotballtrening en dag i uka, blir det arrangert mye sosialt! Hyggekvelder, quiz, spillekveld, julebord, kveldsmat, kino, cuper, NM, turer til nasjonalparker og fjellturer. I 2020 ble kjelleren i FMS sitt lokale gjort om til et fellesrom, der fotballaget har tilgang til TV, PlayStation, brettspill og air hockey!

Alt er gratis, men for å være med kreves det et visst oppmøte på turer og cuper.
Vi gjør en felles innsats for å få til aktivitetene våre.

DSC_0073[38]

Ønsker du mer informasjon om FMS gatefotball?

Sjekk oss ut på Facebook og Instagram!

Kontakt Heidi Austad Normann.

Telefon: 91 13 09 25